Terug
13 nov
VACATURE MAGAZIJNCHEF

Zoek je een uitdagende en afwisselende functie in de dynamische wereld van food en voedingssupplementen? Ben je gedreven, nauwkeurig en zelfstandig? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Nutri-Dynamics is een producent gespecialiseerd in voedingssupplementen, dieet- en gezondheidsproducten en sportvoeding gevestigd in Heemskerk. 

Door de groei van het bedrijf en de aanstaande verhuizing naar Alkmaar zijn we op zoek naar een meewerkend Magazijnchef die tevens leiding geeft aan 2 magazijnmedewerkers. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het lossen van vrachtwagens en alle binnenkomende goederen op de juiste manier verwerken. Je hebt dagelijks contact met de Inkoopafdeling, weet wat er binnen komt en wat je die dag kan verwachten.  

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van verschillende logistieke processen en zorgt dat ze in goede banen verlopen. Daarbij houd je toezicht op veiligheid en controleer en bewaak je de voortgang. Je bent gericht op kwaliteit en kunt je goed verplaatsen in de klant.

 

Wat worden jouw werkzaamheden? 

  • In ontvangst nemen van goederen, inboeken in het administratiesysteem (Exact) en opslaan in het magazijn 
  • Onderhoudt het magazijn en het magazijn materieel, je zorgt ervoor dat alles netjes en geordend blijft 
  • Draagt verbetervoorstellen aan voor het gehele magazijnproces  
  • Weet exact wat je voorraad is en houdt dit bij, in overleg met de Inkoopafdeling 
  • Bent het aanspreekpunt voor de magazijnmedewerkers, je weet wat er speelt en verdeelt de taken onderling

Wat vragen wij van jou

  • MBO werk/denk niveau
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je werkt nauwkeurig, bent een teamplayer en stressbestendig 

 Verder beheers je de Nederlandse taal uitstekend en kunt hectische situaties goed overzien.  

Wat kun je van ons verwachten?

Een uitdagende, zelfstandige en fulltime functie bij een informeel bedrijf. Naast een positief en gezellig team bieden wij een marktconform salaris met naast de vaste taken veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te ontwikkelen en jouw rol binnen het bedrijf te vergroten. 

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Solliciteer dan direct en stuur ons je CV en motivatie (miriam@nutri-dynamics.com). Wij kijken uit naar jouw reactie!