Terug
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van dit product. Neem contact op

Wei eiwit isolaat

Bent u op zoek naar een extreem zuivere en goede kwaliteit wei eiwit isolaat voor uw private label? Nutri-Dynamics levert u uitsluitend de zuiverste kwaliteit wei eiwit isolaat dat vrij is van verontreinigingen en voorzien is van een kwaliteitscertificaat. Er zijn wereldwijd meerdere leveranciers van wei eiwitten, maar lang niet alle leveranciers leveren dezelfde kwaliteit. Veel leveranciers leveren wei eiwitten die verkregen worden via ionen uitwisseling waardoor de eiwitten tot hoge temperatuur worden verhit en bestraald. Veel eiwitfracties gaan hierdoor kapot waardoor de werking van het eiwit veel minder wordt. In sommige landen is deze productiemethode zelfs verboden.

Nutri-Dynamics levert uitsluitend wei eiwit isolaat dat verkregen wordt via Cross Flow Membrane Filtration. Tijdens dit productieproces worden de eiwitten niet hoger verhit dan 40 graden Celsius en ze worden niet bestraald. Alle eiwitfracties blijven hierdoor in tact waardoor de effectiviteit van deze wei eiwitten veel hoger is.

Nutri-Dynamics kan wei eiwit isolaat leveren in bulk of onder uw eigen merk als private label. Wij staan bekend om het feit dat wij heerlijke smaken kunnen creëren, zelfs met stevia extract. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Van eiwitten is wetenschappelijk bewezen dat ze het herstel van de spieren na een training of inspanning versnellen en dat ze de opbouw van vetvrije spiermassa stimuleren.

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van wei eiwit isolaat voor uw sportschool of onder uw eigen merk? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.