Terug
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van dit product. Neem contact op

Grass Fed wei eiwitconcentraat

Grass Fed wei eiwitten zijn eiwitten van gras gevoerde koeien.
Tegenwoordig is men steeds meer bezig met gezonde voeding. Ook wordt er steeds meer gelet op de herkomst van de voedingsmiddelen die we tot ons nemen. Grass Fed Whey zijn wei eiwitten die uitsluitend afkomstig zijn van melk van 100% gras gevoerde koeien die de ruimte hebben om zelf in de weide gras te grazen.

Nutri-Dynamics Grass Fed Whey eiwitten worden verkregen via een gepatenteerde productiemethode genaamd Cross Flow Membrane Filtration. De eiwitten worden tijdens dit proces niet verhit boven de 45 graden Celsius waardoor alle aminozuren en eiwitfracties in tact blijven.

Veel eiwitpoeders van lagere kwaliteit worden tijdens de productie bestraalt via ionen uitwisseling en worden verhit boven de 200 graden Celsius. Door deze productie methode gaan eiwitfracties en aminozuren kapot waardoor eiwitten veel minder toegevoegde waarde hebben in het lichaam. Deze productiemethode is in sommige landen zelfs verboden, maar vanwege het feit dat deze productiemethode goedkoper os wordt het nog vaak gebruikt.

Bent u op zoek naar Grass Fed Whey in bulk, of wilt u dit unieke type eiwit gebruiken in uw eigen merk sportvoeding of andere private label formule? Neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden. Wij kunnen deze eiwitten gebruiken in een voor u op maat samengestelde formule in ieder gewenste smaak.