Terug
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van dit product. Neem contact op

Creatine monohydraat

Creatine monohydraat is wereldwijd nog steeds een van de meest gebruikte vormen van creatine. Het poeder heeft een neutrale geur en smaak en is zeer makkelijk oplosbaar in water of vruchtensap. Nutri-Dynamics levert extreem zuivere creatine monohydraat dat streng gecontroleerd is op verontreinigingen en voorzien is van een kwaliteitscertificaat. Nutri-Dynamics kan creatine monohydraat in bulk leveren of kant en klaar afgevuld in potten als private label. Ook kan Nutri-Dynamics creatine monohydraat in capsules leveren of gebruiken in een voor u op maat samengestelde formule. Deze samengestelde formule kunnen win zowel in poeder leveren of voor u capsuleren.

Creatine Monohydraat wordt vaak gebruikt door krachtsporters. Creatine zorgt ervoor dat spierverzuring tijdens een inspanning wordt vertraagt en dan de spierkracht wordt verhoogt. Ook stimuleert creatine de spiergroei.

Bent u op zoek naar Creatine Monohydraat onder uw eigen private label? Neem dan contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden.