Terug
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van dit product. Neem contact op

Vitamine B12

Vitamine B12 is belangrijk bij talloze processen in het lichaam. Het speelt een rol in de energieproductie, het immuunsysteem, de celdeling, vorming van rode bloedcellen. Als voedingssupplement wordt vitamine B12 vaak ingezet bij vermoeidheid, stress en mentale klachten. Ook wordt vitamine B12 vaak gebruikt door sporters.

Nutri-Dynamics is leverancier van zuivere kwaliteit voedingssupplementen en gezondheidsproducten. Alle ingrediënten die wij leveren worden streng gecontroleerd op zuiverheid en zijn voorzien van een kwaliteitscertificaat. Ook kunnen wij u van advies voorzien op het gebied van wet- en regelgeving, zoals het gebruik van door de EFSA (European Food Safety Authority) gezondheidsclaims op uw verpakking. Over vitamine B12 mogen gezondheidsclaims worden gebruikt over vermoeidheid, energie, de weerstand, het geheugen en concentratievermogen. Wij hebben verschillende vormen van vitamine B12 op voorraad en direct leverbaar, waaronder dibencozide, methylcobalamine en cyanocobalamine. Wij kunnen vitamine B12 leveren in zuigtabletten, tabletten, in poedervorm of in capsules.

Wilt u vitamine B12 gebruiken in een uw eigen merk voedingssupplementen? Of wilt u vitamine B12 gebruiken voor een andere toepassing onder private label? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.