Terug
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van dit product. Neem contact op

Visolie

Visolie is rijk aan de omega-3 vetzuren EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). Van deze omega-3 vetzuren is wetenschappelijk aangetoond dat ze goed zijn voor het hart en bloedvaten, het cholesterolgehalte en het gezichtsvermogen. Maar Omega-3 vetzuren hebben nog vele andere functies in het lichaam. EPA en DHA werken ontstekingsremmend, ze smeren de gewrichten en ze houden de celmembranen in het lichaam soepel. Er bestaan veel verschillende soorten visolie voedingssupplementen, maar lang niet altijd is de kwaliteit hetzelfde.

Nutri-Dynamics heeft drie verschillende soorten visolie in het assortiment. Alle drie de varianten zijn vrij van PCB’s en zware metalen en zijn voorzien van een kwaliteitscertificaat. De eerste variant bevat 18% EPA en 12% DHA, de tweede variant bevat 33% EPA en 22% DHA, de derde en sterkst geconcentreerde variant bevat maar liefst 50% EPA en 25% DHA. Wij voegen vrijwel altijd een kleine hoeveelheid vitamine E toe die de visolie beschermt tegen oxidatie.

Omdat wij waarde hechten aan duurzame aan duurzame visserij en aquacultuur zijn al onze visolie producten gecertificeerd met het Friend of the Sea (FOS) keurmerk. Dit keurmerk houdt o.a. in dat de visolie niet afkomstig is van overbeviste en vervuilde wateren en dat er bijvoorbeeld ook geen gebruik is gemaakt van groeihormonen. Bent u op zoek naar een leverancier van zuivere kwaliteit visolie voor uw eigen merk voedingssupplementen. Of wilt u visolie gebruiken in een andere toepassing voor uw private label? Wij kunnen visolie leveren in softgel capsules of in vloeibare vorm. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.