Terug
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van dit product. Neem contact op

Rode rijst extract

Van de stof monacolin uit Rode gist rijst extract is wetenschappelijk aangetoond dat het helpt om op een natuurlijke manier het cholesterolgehalte te verlagen. Rode gist rijst is een zeer populair ingrediënt vanwege de bewezen effectiviteit ervan. Rode gist rijst met monacolin K heeft geen bijwerkingen zoals bij gewone cholesterolverlagers wel vaak het geval is.
Medicijnen als statines kunnen vaak klachten geven zoals spierpijn en vermoeidheid omdat de productie van de lichaamseigen stof Q10 verlaagt wordt door deze statines. Q10 speelt een zeer belangrijke rol in de spieren en de energieproductie.

Nutri-Dynamics is leverancier van zuiver kwaliteit rode gist rijst extract met verschillende concentraties monacolin K. Bent u op zoek naar een 100% natuurlijke cholesterolverlager onder uw eigen merk voedingssupplementen. Of wilt u rode giste rijst met monacolin K gebruiken voor een andere toepassing onder private label? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Alle ingrediënten die wij in onze formules gebruiken worden streng gecontroleerd op zuiverheid en zijn voorzien van een kwaliteitscertificaat. Wij kunnen rode gist rijst leveren in bulk, of deze voor u capsuleren of tabletteren.