Terug
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van dit product. Neem contact op

Psyllium vezels

Psyllium vezels reinigen de darmen, ze bevorderen de stoelgang en zijn een belangrijke voedingsbron voor goede darmbacteriën waardoor ze de darmflora in conditie houden. Psyllium vezels worden ook vaak gebruikt in afslankformules omdat deze vezels het hongergevoel remmen.

Nutri-Dynamics levert zuivere kwaliteit voedingssupplementen en gezondheidsproducten. Dit kunnen wij leveren onder uw private label. Wij kunnen psyllium vezels in bulk leveren, in capsules of verwerkt in een op maat samengestelde formule. Vrijwel elk gewenste verpakkingsvorm is mogelijk.

Wilt u psyllium vezels gebruiken in uw eigen merk voedingssupplementen of in een andere toepassing voor uw private label? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij leveren uitsluitend zuivere psyllium vezels die voorzien zijn van een kwaliteitscertificaat. Ook zijn wij gespecialiseerd op het gebied van wet- en regelgeving omtrent toegestane EFSA claims om de verpakkingen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.