Terug
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van dit product. Neem contact op

Melk eiwit

Melkeiwitten worden ook erg vaak gebruikt in eiwitformules en in voedingssupplementen. Vanwege het feit dat deze eiwitten langzaam worden afgebroken tot vrije vorm aminozuren worden melk eiwitten vaak gebruikt door sporters om voor het slapen gaan te nemen of in maaltijdvervangers omdat deze eiwitten langere tijd een verzadigd gevoel geven.

Nutri-Dynamics levert verschillende soorten melkeiwit waaronder het unieke Complete Milk Protein met een zeer hoog eiwitpercentage en het langzaam verteerbare micellar caseïne eiwit. Nutri-Dynamics levert uitsluitend zuivere kwaliteit melkeiwitten die gecontroleerd worden op zuiverheid en voorzien zijn van een kwaliteitscertificaat.

Wilt u melkeiwitten gebruiken in uw eigen merk sportvoeding, of in een ander type voedingssupplement onder uw private label? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen micellar caseïne of Complete Milk Protein leveren in bulk, of in een op maat samengestelde formule. Wij kunnen poeders mengen en afvullen, maar ook capsuleren en tabletteren, en dit in vrijwel ieder denkbare verpakkingsvorm leveren.