Terug
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van dit product. Neem contact op

Kelp

Kelp wordt als voedingssupplement vaak ingezet om een trage schildklier te stimuleren. De werkzame stof in kelp is jodium, dat de werking van de schildklier kan bevorderen. Nutri-Dynamics is leverancier van zuivere kwaliteit voedingssupplementen, dieet- en gezondheidsproducten. Alle ingrediënten die wij gebruiken in uw eigen merk voedingssupplementen worden streng gecontroleerd op zuiverheid en zijn voorzien van een kwaliteitscertificaat. Dit geeft u de garantie dat uw eigen merk uitsluitend goede kwaliteit producten bevat.

Wij kunnen kelp leveren in capsules, in tabletten of in poedervorm. Naast capsuleren, tabletteren en het mengen of afvullen van poeders kunnen wij kelp ook gebruiken in een voor u op maat samengestelde formule. Dit kunnen wij vervolgens leveren in vrijwel ieder denkbare verpakking.

Wilt u kelp gebruiken voor uw eigen merk voedingssupplementen, of wilt u kelp gebruiken voor een andere toepassing onder private label? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.