Terug
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van dit product. Neem contact op

Glucomannan Vezels

Glucomannan vezels zijn afkomstig uit de wortel van de Konjac Plant. Glucomannan vezels zijn zeer belangrijk voor een gezonde darmflora en regelmatige stoelgang. Ze reinigen de darmen en zijn een voedingsbron voor probiotica. Omdat glucomannan vezels een verzadigend effect hebben kunnen ze ook uitstekend worden ingezet in afslankformules of in maaltijdvervangers. Glucomannan absorbeert water wat de verzadigende werking tot gevolg heeft.

Nutri-Dynamics levert zuivere kwaliteit voedingssupplementen en gezondheidsproducten. Dit kunnen wij leveren onder uw private label. Wilt u glucomannan vezels gebruiken in uw private label formule? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij leveren uitsluitend zuivere ingrediënten die streng gecontroleerd worden op zuiverheid en voorzien zijn van een kwaliteitscertificaat. Vrijwel elk gewenste verpakkingsvorm is mogelijk.

Ook zijn wij gespecialiseerd op het gebied van wet- en regelgeving omtrent toegestane EFSA claims om de verpakkingen. Van Glucomannan mag je claims doen op het gebied van afslanken omdat wetenschappelijk is aangetoond dat het helpt om af te vallen wanneer er 3 maal daags voor de maaltijden 1 gram glucomannan wordt genomen. Neem met ons contact op om de mogelijkheden van glucomannan onder uw eigen merk voedingssupplementen te bespreken.