Terug
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van dit product. Neem contact op

Maaltijdvervangers

Nutri-Dynamics is gespecialiseerd in het op maat samenstellen van heerlijk smakende maaltijdvervangers voor uw eigen private label. We kunnen gebruik maken van verschillende typen koolhydraten en eiwitten aangevuld met vitamines, mineralen en essentiële vetzuren. Koolhydraatbronnen die vaak gebruikt worden zijn dextrose, maltodextrine, waxy maize, trehalose, isomaltulose, haver en boekweit. Eiwitbronnen waaruit gekozen kan worden zijn o.a. wei eiwit concentraat, wei eiwit isolaat, melkeiwit, rijst eiwit, soja eiwit, ei albumine, hennep eiwit en erwten eiwit.

Van maaltijd vervangende producten is wetenschappelijk aangetoond dat ze bijdragen aan gewichtsverlies tijdens een energiebeperkt dieet. Wij kunnen de formules volledig naar uw wens samenstellen en afvullen in ieder gewenste verpakking. Ook kunnen wij u adviseren op het gebied van voedings- en gezondheidsclaims op de verpakking.

Bent u op zoek naar een zuivere kwaliteit maaltijdvervanger onder uw eigen merk? Neem dan contact op voor de prijzen en de mogelijkheden. Al onze ingrediënten worden gecontroleerd op zuiverheid en zijn voorzien van een kwaliteitscertificaat.